(Flexibele oproep) Chauffeur

(Flexibele oproep) Chauffeur

Als Chauffeur werk je in de nacht / vroege ochtend uren en bent bereid om in de weekenden te werken voor het distribueren van onze dag verse producten naar de winkels.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je rijdt met een vrachtwagencombinatie of truck met oplegger en maakt gebruik van geavanceerde navigatie-en communicatiesystemen.
 • Je hebt over het algemeen vaste rijroutes met bekende afleveradressen ook in stedelijke gebieden.
 • Je zorgt voor het beladen van de auto met de voor de route gereed gestelde orders. Het lossen van goederen op de aangegeven adressen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent correct in de omgang.
 • Functie-eisen

 • Je hebt een Chauffeursdiploma en rijbewijs C/CE + code 95.
 • Logistieke kennis.
 • Enige technische (motor vrachtwagen) inzicht.

Arbeidsvoorwaarden

Een prima pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie.

DIRECT SOLLICITEREN

Wil je meer informatie of een uitgebreide functieomschrijving? Stuur dan een mailtje naar Annemarie Basten via abasten@bakkerwiltink.nl

Direct solliciteren? Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.