Quality Assurance Specificatiebeheer

Quality Assurance Specificatiebeheer

Wat ga je doen?

Onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Onze organisatie is in beweging en ook voor onze QA afdeling ligt hierin een mooie uitdaging. Dit doe je samen met twee andere QA collega’s die al geruime tijd bij Bakker Wiltink werkzaam zijn.
Als QA Specificatiebeheer ben je verantwoordelijk voor de beoordeling en beheer van grondstof- en verpakkingsinformatie en de daarmee samenhangende beoordeling van leveranciers. In de praktijk betekent dit onder andere het volgende:
• Het (in samenwerking met de inkoper) opvragen en registreren van documentatie van leveranciers en deze up-to-date houden (certificaten, verklaringen, leveranciersquestionnaires);
• Het beoordelen van deze documentatie en opvolgen indien dit nodig is;
• Het opvragen, beoordelen, verwerken en documenteren van specificaties en aanverwante documentatie van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, zoals glutenvrij verklaringen, analysegegevens en keurmerken
(biologisch, RSPO, RFA);
• Het bijhouden van de lijsten met toegestane leveranciers, grondstoffen, verpakkingsmaterialen en overige materialen;
• Het ondersteunen van de afdelingen inkoop en QA om de leveranciers te beoordelen en eventueel te auditen.
• Eén van de systemen waarmee je werkt is AFAS Profit.
Met je kennis van grondstoffen en allergenen houd jij het monsterplan actueel en coördineert het analyseren van productmonsters. Je maakt de VITAL analyses waarmee kruisbesmetting met allergenen in kaart wordt gebracht, houd deze actueel en toetst deze door middel van interne audits en inspecties in onze bakkerij.

Wat breng je mee?

 • Een vakgerichte MBO niveau 4 of HBO diploma
 • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré óf je bent recentelijk afgestudeerd
 • Goed in databeheer; o.a. van ingrediënten, grondstoffen en verpakkingen.
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen.
 • Accuraat en gestructureerd werken.
 • Daadkrachtig, assertief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Initiatiefrijk en resultaatgericht; plannen en organiseren is voor jou geen probleem.
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, voor Duits is dit een pré.
 • Je maakt nieuwe systemen jezelf snel eigen en optimaliseert het gebruik hiervan.
 • Je bent enthousiast en staat open voor veranderingen

Wat krijg je?

Een marktconform salaris, conform CAO Bakkersbedrijf, inschaling afhankelijk van je werkervaring. Je ontvangt op jaarbasis 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en neem je deel aan een pensioenregeling. We streven naar langdurige samenwerking. Daarom start je jouw dienstverband van 24 – 28 uur per week op basis van een jaarcontract met daarna bij wederzijdse tevredenheid, een vaste aanstelling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien. Je komt te werken in een informele, no-nonsense werkomgeving. Resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

DIRECT SOLLICITEREN

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marie Basten (HR-Manager) via abasten@bakkerwiltink.nl of 0314-35 33 33.

Direct solliciteren? Klik op de button hieronder, uiterlijk vóór 20 augustus 2023, en vul het formulier in.

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.