IEDERE DAG VERS IEDERE DAG BIJZONDER

Onze meesterbakkers staan iedere dag garant voor heerlijk vers, geurend brood: van stoer vloerbrood tot een botermalse krentenbol. Direct vanuit de oven zo snel mogelijk in het winkelschap, want erg gaat niets boven een verse boterham.

Dit geldt ook voor mensen die geen gluten kunnen verdragen of mensen die gewoon geen of minder gluten willen eten. Bakker Wiltink ontwikkelde speciaal voor hen YAM. Het eerste dagverse glutenvrije brood!

BAKE FIVE

Bakker Wiltink is aangesloten bij Bake Five. Een coöperatie van zelfstandige industriële bakkerijen in Nederland. Iedere dag leveren zij vers brood en gebak aan supermarkten, groothandels en food serviceformules. De bakkerijen zijn familiebedrijven die van generatie op generatie overgaan. Het zijn ondernemende bakkers in hart en nieren.

Productkwaliteit en innovatie staan centraal. Op basis van nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt blijven Bake Five bakkers vernieuwen, samen met klanten en partners.

Meer weten over Bake Five?

WAAR KAN JE ONZE PRODUCTEN VINDEN?

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.