WERKEN BIJ WILTINK

Op grote schaal ambachtelijk brood bakken, het lijkt een tegenstelling. Maar dat is wat we bij Wiltink dagelijks doen. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter. Iedere dag maken we van brood, samen iets bijzonders.

Wil jij werken bij een modern bakkersbedrijf waar je alle ruimte krijgt om je bak- en vakkennis verder te ontwikkelen? We maken graag kennis met je!

Medewerker technische dienst

Wat ga je doen? Als Medewerker technische dienst werk je in dagdienst in het kloppend hart van ons bedrijf; de bakkerij en de verpakkingsafdeling. Je hebt een mooie technische uitdaging voor het onderhoud en de reparatie van het machinepark en installaties. Je instrueert Operators bij het verhelpen van eenvoudige storingen en begeleidt externe monteurs. Als…

Zaterdaghulp facilitaire dienst

Wat ga je doen? Wil jij in de geur van vers gebakken brood werken? Grijp dan nu je kans! Bij Bakker Wiltink zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten (minimaal 18 jaar of ouder) die het leuk vinden om samen in een gezellig en gedreven team op zaterdag de bakkerij gaan schoonmaken. Denk hierbij aan…

Operator productie – Brood Bakker

Als Operator Productie / Brood Bakker bij Bakker Wiltink regel en controleer je het gehele bakproces en nabewerking van klein- & grootbrood en specialiteiten. Jij zorgt ervoor dat grondstoffen worden omgezet tot een product waar je trots op mag zijn. Je gaat elke werkdag weer aan de slag om het lekkerste verse brood te maken….

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.