WERKEN BIJ WILTINK

Op grote schaal ambachtelijk brood bakken, het lijkt een tegenstelling. Maar dat is wat we bij Wiltink dagelijks doen. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter. Iedere dag maken we van brood, samen iets bijzonders.

Wil jij werken bij een modern bakkersbedrijf waar je alle ruimte krijgt om je bak- en vakkennis verder te ontwikkelen? We maken graag kennis met je!

Manager Productie

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces en het optimaal laten verlopen van het verdeelproces. Als spin in het web, heb jij een nauwe samenwerking met de andere afdeling binnen onze bakkerij. Jouw focus ligt op het bepalen, managen en optimaliseren van randvoorwaarden waarin de teams en het machinepark de geplande productie…

Teamleider Glutenvrij / Specialiteiten

Als Teamleider Glutenvrij /Specialiteiten werk je in het kloppend hart van ons bedrijf; de bakkerij, de verpakkingsafdeling en het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle activiteiten binnen deze afdelingen en daarmee draag je bij aan het realiseren van de afdelingsdoelstellingen. Taken en verantwoordelijkheden Je stuurt en coacht op inspirerende wijze…

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.