WERKEN BIJ WILTINK

Op grote schaal ambachtelijk brood bakken, het lijkt een tegenstelling. Maar dat is wat we bij Wiltink dagelijks doen. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter. Iedere dag maken we van brood, samen iets bijzonders.

Wil jij werken bij een modern bakkersbedrijf waar je alle ruimte krijgt om je bak- en vakkennis verder te ontwikkelen? We maken graag kennis met je!

Teamleider Facilitaire Dienst

Als Teamleider Facilitaire Dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan en van de gebouwen, kantoren, facilitaire ruimten, productieruimten, magazijnen en het machinepark. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de BHV-organisatie. Jouw uitdaging? Ervoor te zorgen dat het onderhoud en beheer kan worden uitgevoerd, zonder dat de productie en uitvoering van overige activiteiten en…

Teamleider Expeditie

Als Teamleider Expeditie ben je verantwoordelijk voor alle logistieke processen binnen ons bedrijf: zowel de interne goederenstromen als de inkomende en uitgaande goederen. Dit betreft o.a. grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en verpakkingsmateriaal. Het is een veelzijdige en uitdagende functie, waarbij je zelfstandig werkt en het belangrijk is dat je overzicht houdt en nauwkeurig bent. Je geeft…

Monteur

Als Monteur werk je in dagdienst in het kloppend hart van ons bedrijf; de bakkerij en de verpakkingsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van het machinepark en installaties.

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.