WERKEN BIJ WILTINK

Op grote schaal ambachtelijk brood bakken, het lijkt een tegenstelling. Maar dat is wat we bij Wiltink dagelijks doen. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter. Iedere dag maken we van brood, samen iets bijzonders.

Wil jij werken bij een modern bakkersbedrijf waar je alle ruimte krijgt om je bak- en vakkennis verder te ontwikkelen? We maken graag kennis met je!

Quality Assurance Specificatiebeheer

Wat ga je doen? Onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Onze organisatie is in beweging en ook voor onze QA afdeling ligt hierin een mooie uitdaging. Dit doe je samen met twee andere QA collega’s die al geruime tijd bij Bakker Wiltink werkzaam zijn. Als QA…

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.