SPECIALITEITEN

Heerlijke aanvulling voor uw assortiment

Ontbijt, lunch, brunch of tussendoor. Voor elk moment van de dag, of voor elk seizoen, heeft Wiltink wel iets lekkers. Van een fruitbonkje voor op de ontbijttafel tot scones voor de high tea. Vergeet ook niet de traditionele stol voor tijdens Kerst of Pasen.

De mogelijkheden zijn oneindig. Wat deze producten gemeen hebben is dat het allemaal producten zijn met een toegevoegde waarde! We gaan dan ook graag met u in gesprek over speciale wensen. Zo bent van harte welkom in ons Innovatie lab om ideeën te vertalen naar nieuwe producten of concepten.

DE SPECIALITEITEN VAN WILTINK

SCONES

De vraag naar scones groeit nog steeds, ook in Nederland. In de supermarkt, bij de bakker en in de horeca. Logisch, want deze van origine Schotse kruising tussen brood en cake eet je zowel zoet als hartig, als ontbijt als high tea. Omdat de scone wordt gezien als luxe lekkernij zijn ze ook nog eens rendement verhogend.


De scones van Wiltink zien er ambachtelijk uit, zijn zeer smeuïg en verkrijgbaar in diverse smaken. Even in de oven en dan vers op tafel!

STOLLENBLOKJES

Stollenblokjes voor een klein verwenmoment. Robuust uiterlijk met een heerlijke vulling van amandel, rozijn en kaneel. Een aangenaam gezelschap voor een verrukkelijke kop koffie of een geurend glas thee.

BANANENBROOD

Overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels al behoorlijk ingeburgerd in Nederland. Een bijzonder brood, bomvol smakelijke pecannoten en verse stukjes banaan. Rijk afgewerkt en gedecoreerd met hele banaan, pompoenpitten, gepofte rijs en suikernibs. Blijf daar maar eens af.

BLUEBERRY BLACKBERRY CAKE

Een feest om naar te kijken en een genot om te eten. Smeuïg tot de laatste kruimel en rijk gevuld met sappige bramen en heerlijke blauwe bessen. Een ware traktatie.

TWISTBROOD

Een eigenzinnig gevormd, maar verdraaid lekker broodje. Royaal gevuld met rozijnen die in alle bochten door het deeg zijn gevlochten. Bekroond met flinterdun amandelschaafsel een streling voor de tong en een juweel op tafel.

AMANDEL VRUCHTEN BROOD

Een soepel deeg, rozijnen uit Izmir gecombineerd met smakelijke amandelen uit Californië vormen de belangrijkste ingrediënten voor een supermals amandelvruchtenbrood.

MUESLIBONK

Onze mueslibonkjes zitten vol vezels en vitaminen en passen bij ieder ontbijt, lunch of brunch maar zijn ook uitstekend geschikt als tussendoortje. En wat te denken van een dun plakje mueslibonk met blauw schimmelkaas een drupje honing vergezeld van een glaasje Port. Rijk gevulde broodjes die voor extra omzet zorgen.

FRUITTAART KERSEN

Een verrassend taartje op basis van kwarkdeeg met een royale vulling van kersen. Kan buiten de koeling verkocht worden. Op aanvraag ook leverbaar als bake off variant.

FRUITTAART ABRIKOOS

De abrikoos is een zeer gewaarde smakelijke vrucht. Oorspronkelijk afkomstig uit Noord-China, maar door de Romeinen over heel Europa verspreid geniet deze vrucht een grote populariteit. Geen wonder dat hij een van de favorieten is in ons fruittaart assortiment.

STOLLEN

Kerst en Pasen zijn nauwelijks denkbaar zonder stollen. Het model van de stol is heel specifiek en de betekenis symbolisch. Ze zijn er met banket- of amandelspijs, met een rijke vulling van vruchten en noten of met smaakvariaties als amaretto of rum. Er is veel mogelijk om deze traditionele stol af te stemmen op specifieke behoefte en smaak. Ontdek de mogelijkheden samen met de meesterbakkers van Wiltink.

KOFFIEBROODJES

Koffiebroodjes, in België ook wel koffiekoeken genoemd kunnen we leveren in allerlei soorten en maten, lang, rond, met rozijnen en room of kaneel en suiker, groot of klein, hartig of zoet, met of zonder decoratie, maar altijd smeuïg en een heerlijk alternatief voor de lekkere trek. Ontwikkel samen met onze specialisten uw eigen koffiebroodje.

previous arrownext arrow
Slider
SCONES

De vraag naar scones groeit nog steeds, ook in Nederland. In de supermarkt, bij de bakker en in de horeca. Logisch, want deze van origine Schotse kruising tussen brood en cake eet je zowel zoet als hartig, als ontbijt als high tea. Omdat de scone wordt gezien als luxe lekkernij zijn ze ook nog eens rendement verhogend.


De scones van Wiltink zien er ambachtelijk uit, zijn zeer smeuïg en verkrijgbaar in diverse smaken. Even in de oven en dan vers op tafel!

STOLLEN-
BLOKJES

Stollenblokjes voor een klein verwenmoment. Robuust uiterlijk met een heerlijke vulling van amandel, rozijn en kaneel. Een aangenaam gezelschap voor een verrukkelijke kop koffie of een geurend glas thee.

BANANEN-
BROOD

Overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels al behoorlijk ingeburgerd in Nederland. Een bijzonder brood, bomvol smakelijke pecannoten en verse stukjes banaan. Rijk afgewerkt en gedecoreerd met hele banaan, pompoenpitten, gepofte rijs en suikernibs. Blijf daar maar eens af.

BLUEBERRY BLACKBERRY CAKE

Een feest om naar te kijken en een genot om te eten. Smeuïg tot de laatste kruimel en rijk gevuld met sappige bramen en heerlijke blauwe bessen. Een ware traktatie.

TWISTBROOD

Een eigenzinnig gevormd, maar verdraaid lekker broodje. Royaal gevuld met rozijnen die in alle bochten door het deeg zijn gevlochten. Bekroond met flinterdun amandelschaafsel een streling voor de tong en een juweel op tafel.

AMANDEL VRUCHTEN BROOD

Een soepel deeg, rozijnen uit Izmir gecombineerd met smakelijke amandelen uit Californië vormen de belangrijkste ingrediënten voor een supermals amandelvruchtenbrood.

MUESLIBONK

Onze mueslibonkjes zitten vol vezels en vitaminen en passen bij ieder ontbijt, lunch of brunch maar zijn ook uitstekend geschikt als tussendoortje. En wat te denken van een dun plakje mueslibonk met blauw schimmelkaas een drupje honing vergezeld van een glaasje Port. Rijk gevulde broodjes die voor extra omzet zorgen.

FRUITTAART KERSEN

Een verrassend taartje op basis van kwarkdeeg met een royale vulling van kersen. Kan buiten de koeling verkocht worden. Op aanvraag ook leverbaar als bake off variant.

FRUITTAART ABRIKOOS

De abrikoos is een zeer gewaarde smakelijke vrucht. Oorspronkelijk afkomstig uit Noord-China, maar door de Romeinen over heel Europa verspreid geniet deze vrucht een grote populariteit. Geen wonder dat hij een van de favorieten is in ons fruittaart assortiment.

STOLLEN

Kerst en Pasen zijn nauwelijks denkbaar zonder stollen. Het model van de stol is heel specifiek en de betekenis symbolisch. Ze zijn er met banket- of amandelspijs, met een rijke vulling van vruchten en noten of met smaakvariaties als amaretto of rum. Er is veel mogelijk om deze traditionele stol af te stemmen op specifieke behoefte en smaak. Ontdek de mogelijkheden samen met de meesterbakkers van Wiltink.

KOFFIE-
BROODJES

Koffiebroodjes, in België ook wel koffiekoeken genoemd kunnen we leveren in allerlei soorten en maten, lang, rond, met rozijnen en room of kaneel en suiker, groot of klein, hartig of zoet, met of zonder decoratie, maar altijd smeuïg en een heerlijk alternatief voor de lekkere trek. Ontwikkel samen met onze specialisten uw eigen koffiebroodje.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider