VRIJ IS MEER,
NIET MINDER

Meer met minder. Een gedachte die helemaal past bij deze tijd. En een trend waar Wiltink op inspeelt met onder andere versgebakken glutenvrij brood en banket, lactose vrij, vegan of koolhydraat arm. Altijd gemaakt met de beste ingrediënten. Dat is ons geheim. Want ook zonder gluten, lactose of koolhydraten kun je voedzaam genieten van heerlijk brood, zoetigheden of hartige lekkernijen.

De meeste van deze vernieuwende producten zijn ontstaan in ons Innovatie Lab. Hier ontwikkelen we samen met onze klanten de producten van morgen. Die we soms ook produceren als Private Labels.

DIT ZIJN ONZE MERKEN

YAM

Onze trots, YAM! Het eerste glutenvrije dagverse brood van Nederland. Vers gebakken met ‘normale’ ingrediënten net als ander brood. Bijzonder is de opvallend lekkere smaak en de echte broodstructuur. Hierdoor is YAM net zo lang houdbaar als ander vers brood en kun je het invriezen als je het nog niet op hebt.

TEST

VRIJ IS MEER,
NIET MINDER

PRIVATE LABEL

Naast ons glutenvrije merk YAM produceren we ook diverse Private Labels glutenvrij. Zoals Vivid, Lekker vrij van of Vrij en Blij. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor het ontwikkelen van glutenvrij assortiment, met een eigen signatuur.

IEDERE DAG VERS
IEDERE DAG LEKKER

BIJZONDER BROOD

In ons Innovatie lab komen innovaties tot leven. Zo hebben we een zeer revolutionair brood ontwikkeld. Een gezond en aantrekkelijk alternatief voor de normale boterham, nagenoeg vrij van koolhydraten, rijk aan eiwitten en vezels, maar zonder granen en daarmee ook nog eens glutenvrij. Nieuwsgierig naar dit bijzondere brood? Neem dan contact op met ons.

VRIJ IS MEER,
NIET MINDER

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.