DISCLAIMER

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. De mogelijkheid bestaat dat bepaalde informatie inmiddels niet meer juist of gedateerd is. Bakker Wiltink acht zich dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheden van deze website. Deze website is opgesteld ter informatie en is niet bedoeld als advies.
Geen enkele informatie, dan wel beeltenis van deze website mag openbaar gemaakt, dan wel vermenigvuldigd worden zonder schriftelijke toestemming van Bakker Wiltink.
Op deze website wordt verwezen naar informatiebronnen die door derden zijn gereedgemaakt en worden bijgehouden. Bakker Wiltink acht zich niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatiebronnen.

COLOFON

Bakkerij W. Wiltink bv
Plakhorstweg 2
7008 AT Doetinchem

POSTADRES

Postbus 187
7000 AD Doetinchem

Tel: +31 (0) 314 35 33 33
Fax: +31 (0) 314 35 33 34
E-mail: info@bakkerwiltink.nl

OVERIGE INFORMATIE

KvK nummer 09044155

WEBREDACTIE

Karel Wiltink
Rick Roering
Menno Hansen

CONCEPT EN ONTWERP

Furnuft

FOTOGRAFIE

Marleen Visser
Rick Roering

SAMEN ONDERNEMEND IN BROOD

Samenwerking staat bij Wiltink hoog in het vaandel. Wij delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle mogelijke hulpmiddelen, ideeën en processen om maximaal resultaat te creëren. Samen op zoek naar nieuwe smaken, variaties en verrassende broodcreaties die aansluiten bij de veranderende behoefte van de consument. Zo maakt Wiltink van brood iedere dag iets bijzonders. Zo zijn we iedere dag samen ondernemend in brood.