ICT (Applicatie) Beheerder

ICT (Applicatie) Beheerder

Wat ga je doen?

De ICT (Applicatie) Beheerder draagt bij aan en is verantwoordelijk voor het operationaliseren van het bedrijfsbrede informatiebeleid. Je adviseert het management over mogelijkheden, verandering en innovaties op het gebied van ICT. Je (bege)leidt of participeert in interne projecten welke gerelateerd zijn aan de informatievoorziening en fungeert als spil tussen de gebruikers en leveranciers, luistert naar wensen en eisen, beoordeelt deze en draagt zorg voor invulling hiervan. De ICT (Applicatie) Beheerder draagt zorg voor het beheer van zaken zoals gebruikersinformatie, rechten en bedrijfstoepassingen die buiten het (uitbestede) werkplekbeheer vallen. Het is een veelzijdige functie, waarin je je bezig houdt met alle aspecten van de ICT binnen de organisatie. Je fungeert tevens als helpdesk voor gebruikersproblemen, geef je trainingen en instrueert gebruikers en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van ICT instructies en handleidingen.

DIRECT SOLLICITEREN

Ben jij ervan overtuigd dat bovenstaande beschrijving aansluit bij jouw persoonlijkheid en ervaring? Stuur dan je cv met korte motivatie in een pdf bestand naar Anne Marie Basten abasten@bakkerwiltink.nl. Mocht je behoefte hebben aan een uitgebreide functieomschrijving dan kun je deze opvragen via hetzelfde email adres. Reageren op de vacature kan tot en met 17 maart 2023.

Direct solliciteren? Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het ICT beheer van de organisatie.
 • Je adviseert het management inzake het informatiebeleid
 • Je vertaalt externe ICT-ontwikkelingen naar de context van Bakker Wiltink
 • Je zorgt voor de uitvoering van (standaardmatig) onderhoud en het bewaken en bevorderen van de operationele werking van de infrastructuur en applicaties. Externe IT partij onderhoudt de werking van de infrastructuur en waar mogelijk de applicaties.
 • Je ontwikkelt en optimaliseert processen binnen AFAS. De andere applicaties worden onderhouden door de personen die deze applicaties gebruiken, of door aansturing vanuit deze rol i.c.m. de leverancier.
 • Als applicatiebeheerder van AFAS, diverse visual basic/access database applicaties, Fobis, Optimes, etc. inventariseer en beoordeel je gebruikerswensen en signaleer je proces- en/of systeem gerelateerde knelpunten.
 • Je werkt mee aan de realisatie van nieuwe systemen. Zo bepaal je samen met de gebruikers de behoeften, beoordeel je het technische ontwerp en begeleid je de implementatie.
 • Je verzorgt de afstemming over functionele en/of technische specificaties met de leveranciers.
 • Voor de organisatie ben jij de vraagbaak op het gebied van ICT. Je helpt bij vragen over applicaties, hardware en netwerk, fungeert als 1ste lijns helpdesk voor gebruikersproblemen en train/instrueer gebruikers.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ICT instructies en handleidingen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ICT instructies en handleidingen.

Functie-eisen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, BE met (aanvullende) informatie-componenten of Informaticaopleiding;
 • Enige ervaring op een ICT afdeling is een pré, maar een schoolverlater is ook van harte welkom.
 • Teamplayer met analytisch vermogen en acteert proactief.
 • Uitstekende up-to-date vakkennis.
 • Kennis van ERP-pakketten, Office 365 (BP), SharePoint, Qlik Sense, AFAS en Azure (AD), Teams en Cloudoplossingen is een pré.
 • Bekend met afsluiten en onderhouden van SLA’s met externe dienstverlener.
 • Kennis van TCP/IP-netwerken (LAN, WAN).
 • Je bent ondernemend en daadkrachtig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris op basis van CAO Bakkersbedrijf (38 urige werkweek) en inschaling afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en neem je deel aan een pensioenregeling. We streven naar langdurige samenwerking. Daarom start je jouw dienstverband op basis van een jaarcontract met daarna bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling. Je komt te werken in een informele, no-nonsense werkomgeving. Resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.