Medewerker facilitaire dienst (tevens vervanger afwezigheid teamleider) 32-38 uur per week

Medewerker facilitaire dienst (tevens vervanger afwezigheid teamleider) 32-38 uur per week

Wat ga je doen?
Bij Bakker Wiltink zijn wij voor onze facilitaire team op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vind om, samen in een gezellig en gedreven team, de bakkerij schoon te houden. Denk hierbij aan diverse schoonmaakklussen, zoals bijvoorbeeld deegkneders, vetmachines, transportbanden en de bollenkasten, maar ook het schoonmaken van de productie ruimtes, kantines, kantoren en het sanitair.

Je krijgt een uitdagende facilitaire functie en je mag gebruik maken van professionele schoonmaak benodigdheden. Je werkt in dagdienst van 7.00 – 15.00 uur volgens een vast werkrooster. Je hebt al enkele jaren ervaring als medewerker facilitaire dienst en je kan de teamleider facilitaire dienst ondersteunen en bij diens afwezigheid vervangen.

Als je bij Bakker Wiltink start, zorgen wij voor een goede onboarding. Zo wordt je bijvoorbeeld gekoppeld aan een “maatje” die jou alles uitlegt en ervoor zorgt dat je goed wordt ingewerkt.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden op alle afdelingen van de bakkerij.
 • Aanvullen van facilitaire benodigdheden (zeep, handdoeken e.d.) en de gebruiksvoorraad (koffie, thee, bekers e.d.)
 • Je zorgt dat het productieproces optimaal kan verlopen waarbij je het initiatief neemt om verbeteringen aan de faciliteiten door te voeren.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie.
 • Je bent ondernemend en daadkrachtig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een enthousiast persoon en kan goed samenwerken in een team.
 • Je hebt kennis mbt basis computervaardigheden
 • Je bent bereid om 1 x per 2 weken op de zaterdag te werken.
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid dit te gaan halen.
 • Je bent een BHV’er of je bent bereid dit te gaan worden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de vacature geldt een prima pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de uitdaging. Namelijk een marktconfom salaris CAO Bakkersbedrijf, inschaling afhankelijk van je werkervaring op basis van een 38-urige werkweek. We streven naar een langdurige samenwerking. Je start jouw dienstverband op basis van een jaarcontract met daarna bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling.

DIRECT SOLLICITEREN

Voor aanvullende informatie of vragen over deze functie, kan je contact opnemen met Chantal Dimmendaal (HR Manager) 06-83665352.

Als jij jezelf herkent in deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

 

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.