Monteur

Monteur

Als Monteur werk je in dagdienst in het kloppend hart van ons bedrijf; de bakkerij en de verpakkingsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van het machinepark en installaties.

Wat ga je doen

Je assisteert Operators bij het verhelpen van eenvoudige storingen en begeleidt externe monteurs.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van inspecties op basis van de onderhoudsplanning en het verrichten van preventief onderhoud.
 • Je beoordeeld storingen, achterhaalt de oorzaak, verricht reparatie-werkzaamheden en test de werking na afwikkeling van de storing. Geeft desgewenst bedieningsinstructies voor een duurzamer gebruik.
 • Je zorgt dat het productieproces optimaal kan verlopen waarbij je het initiatief neemt om verbeteringen aan het machinepark door te voeren.
 • Je beheert onderdelen en gereedschappen in de werkplaats / het technisch magazijn.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie.
 • Je bent ondernemend en daadkrachtig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kenmerkt je als analytisch en accuraat.
 • Je bent bereid 1 x per 5 weken een consignatiedienst te lopen.

Arbeidsvoorwaarden

Een prima pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie.

DIRECT SOLLICITEREN

Wil je meer informatie of een uitgebreide functieomschrijving? Stuur dan een mailtje naar Annemarie Basten via abasten@bakkerwiltink.nl

Direct solliciteren? Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.