Operator productie – Brood Bakker

bakkerwiltink-operator-bakker-brood

Operator productie – Brood Bakker

Als Brood Bakker werk je in ploegendienst en in het weekend in de bakkerij. Je bent verantwoordelijk voor het, bakproces en nabewerken van klein- en grootbrood en specialiteiten.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Werkt volgens vaste recepturen, maar houdt rekening met afwijkende grondstoffen en/of producten.
 • Bewaakt het bakproces en stuurt desgewenst bij en wel zodanig dat de kwaliteit is gewaarborgd en het productieproces optimaal verloopt.
 • Je leegt de ovens, controleert het eindproduct op smaak, geur, kleur en vorm en werkt speciale broodsoorten ambachtelijk af.

Functie-eisen

 • Je hebt een LBO of MBO diploma (levensmiddelen / bakkerij), werkervaring in een bakkers functie. Je beheerst het ambachtelijke bakkers vak en bent vertrouwd met industriële broodbereiding.
 • Je bent ondernemend en daadkrachtig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Een prima pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie.

DIRECT SOLLICITEREN

Wil je meer informatie of een uitgebreide functieomschrijving? Stuur dan een mailtje naar Annemarie Basten via abasten@bakkerwiltink.nl

Direct solliciteren? Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.