Operator productie – Brood Bakker

bakkerwiltink-operator-bakker-brood

Operator productie – Brood Bakker

Als Operator Productie / Brood Bakker bij Bakker Wiltink regel en controleer je het gehele bakproces en nabewerking van klein- & grootbrood en specialiteiten. Jij zorgt ervoor dat grondstoffen worden omgezet tot een product waar je trots op mag zijn. Je gaat elke werkdag weer aan de slag om het lekkerste verse brood te maken.

Als je bij Bakker Wiltink start, zorgen wij voor een goede onboarding. Zo wordt je bijvoorbeeld gekoppeld aan een ervaren collega die jou alles uitlegt en ervoor zorgt dat je goed wordt ingewerkt.

Taken en verantwoordelijkheden

• Je bent verantwoordelijk voor gehele proces van voorbereiden, bakken en na bewerken van het klein- & grootbrood en specialiteiten.
• Jij zorgt ervoor dat grondstoffen worden omgezet tot vers brood.
• Je werkt volgens vaste recepturen, maar houdt rekening met afwijkende grondstoffen en/of producten.
• Je bewaakt het bakproces en stuurt desgewenst bij en wel zodanig dat de kwaliteit is gewaarborgd en het productieproces optimaal verloopt.
• Je leegt de ovens, controleert het eindproduct op smaak, geur, kleur en vorm en werkt speciale broodsoorten ambachtelijk af.
• Je zorgt ervoor dat je eigen werkomgeving schoon blijft.

Functie-eisen

• Een LBO of MBO opleiding richting levensmiddelen/bakkerij is een pré. Je beheerst het ambachtelijke bakkers vak en bent vertrouwd met industriële broodbereiding (of bereidt dit te leren)
• Bereidt om in een ploegendienst te werken. Hier staat een leuke toeslag tegenover conform CAO Bakkersbedrijf.
• Je bent ondernemend en daadkrachtig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
• Je bent een enthousiast persoon en kan goed samenwerken in een team.
• Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid dit te gaan halen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de vacature geldt een prima pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de uitdaging. Een marktconform salaris CAO Bakkersbedrijf, inschaling afhankelijk van je werkervaring op basis van een 38-urige werkweek. We streven naar een langdurige samenwerking. Je start jouw dienstverband op basis van een jaarcontract met daarna bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling.

DIRECT SOLLICITEREN

Voor aanvullende informatie of vragen over deze functie, kan je contact opnemen met Chantal Dimmendaal (06-83665352).

Direct solliciteren? Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

  * verplicht

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van kracht.

  MISSIE EN VISIE

  Bij Wiltink leven we brood. Voor ons is er geen enkele twijfel: brood is dé basis van een gezond eetpatroon. We zien het als onze missie om dit prachtige natuurproduct blijvend te laten aansluiten op de veranderende wensen van de bewuste eter; van traditionele broodgenieter tot lifestyle foody. We maken van brood iedere dag iets bijzonders.

  Zodat brood onderdeel blijft van het gezonde eetpatroon. Daarom zijn we samen met onze klanten ondernemend in brood! Met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

  ONDERNEMEND

  We zijn nieuwsgierig, positief en gefocust op de toekomst. Dat is voor ons ondernemerschap. Zo is Wiltink ooit begonnen en zo zullen we blijven groeien. Daar zijn waar de vraag gaat ontstaan.

  RECHT DOOR ZEE

  Zien we een kans en geloven we erin? Dan gaan we er ook echt voor! We delen onze kennis, schakelen experts in en gebruiken alle tools om maximaal resultaat te creëren. Samen met de klant op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties.

  EIGENWIJS

  We vertrouwen op onze intuïtie. Ook al wordt dit soms ervaren als eigenwijs. We produceren producten met een toegevoegde waarde. Niches die niet voor iedereen te maken of interessant zijn. Maar stuk voor stuk producten waar wij met trots onze naam aan verbinden.